Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Reacties en klachten

Wij doen ons best om het bevolkingsonderzoek borstkanker zo goed mogelijk uit te voeren. U kunt ons helpen met het verbeteren van de kwaliteit. Laat ons weten hoe u het onderzoek heeft ervaren. Al uw ervaringen, opmerkingen, vragen of suggesties zijn welkom. Als u niet tevreden bent over het bevolkingsonderzoek horen wij dit ook graag.

Hoe kunt u reageren?
Stuur ons uw reactie over deelname aan het bevolkingsonderzoek borstkanker. Dat kan via het online reactieformulier dat u in het linkermenu vindt. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we u een antwoord geven. Ook kunt u telefonisch een reactieformulier aanvragen.

Vertrouwelijk
Wij nemen alle reacties in behandeling. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Reactieformulier bevolkingsonderzoek borstkanker
Stuur ons uw reactie naar aanleiding van het bevolkingsonderzoek borstkanker.

Klachtenregeling
Bevolkingsonderzoek Zuid heeft een klachtenregeling. Vindt u dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben opgelost? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Zuid. Als u niet tevreden bent met het oordeel van de Raad van Bestuur dan kunt u uw klacht indienen bij de landelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.

Privacy
Bevolkingsonderzoek Zuid werkt volgens het Landelijk Privacyreglement Bevolkingsonderzoeken. U kunt bezwaar maken tegen het gebruiken van uw gegevens en het uitwisselen van informatie. Zie onder Documenten rechts op deze pagina.

 

 


Lees meer over het uitwisselen van gegevens