Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Boxtel

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op maandag 25 juni 2018

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 26 juni met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Boxtel. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein aan de Hendrik Verheeslaan, bij flat 7 Hoogheem en de Beneluxlaan (5283 CP). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin september staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5281, 5282, 5283) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 80% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.