Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Steenbergen

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 27 juni 2018

Let op! Vanwege de kermis op parkeerterrein ‘De IJzeren Put’, staat het onderzoekscentrum vanaf 4 juli tijdelijk op een nieuwe locatie: op het basketbalveld nabij parkeerterrein Cromwiel aan de Krommeweg. Daar staat het onderzoekscentrum tot en met 12 juli. Vanaf 13 juli verhuist het onderzoekscentrum naar het parkeerterrein ‘De IJzeren Put’ aan de Rozemarijnstraat. Enkele dagen voordat het mobiele onderzoekscentrum verhuist naar de IJzeren Put, verschijnt hier een vermelding van op onze website en social media.   

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 4 juli met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Steenbergen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het basketbalveld nabij parkeerterrein Cromwiel aan de Krommeweg (4651RN). Het onderzoekscentrum blijft hier tot en met 12 juli staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (4651 t/m EE) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 81% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.