Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Bocholtz

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 29 juni 2018

Ter info: in overleg met de gemeente Simpelveld, keert het onderzoekscentrum voor het bevolkingsonderzoek borstkanker terug naar Bocholtz. Na enkele noodzakelijke aanpassingen aan de nieuwe locatie, voldoet deze aan de door ons gestelde eisen.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 2 juli met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Bocholtz. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein voor de sporthal aan de Wijngracht 9 (6351 HJ). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio juli staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6351) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 79% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.