Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Kaatsheuvel

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 3 juli 2018

Let op! Wegens bouwwerkzaamheden op de oude locatie, staat het onderzoekscentrum deze ronde naast de laad- en losruimte achter het Gemeentehuis aan de Peperstraat.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 5 juli met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Kaatsheuvel. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

naast de laad- en losruimte achter het Gemeentehuis aan de Peperstraat (5171 EC). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio september staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5175, 5176, 5171, 5172) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 84% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.