Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Drunen

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 6 juli 2018

Let op! Nieuwe standplaats!

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 9 juli met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Drunen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein aan het Anton Pieckplein nabij nummer 71, nabij ‘De Voorste Venne’. Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind augustus staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5151, 5152, 5154) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 82% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.