Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Kessel

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 17 juli 2018

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 20 juli met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Kessel. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de parkeerplaats bij Sportzaal ‘Achter de Häof’, op de Baarloseweg 3a (5995 BK). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind augustus staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5991 en 5995) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 84% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.