Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Nederweert

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 9 november 2018

Let op: van dinsdagmiddag 13 november (na 12.00 uur) tot en met zondagavond 18 november vinden er geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan het onderzoekscentrum. Daarom is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig. Vanaf maandag 19 november wordt er weer gescreend op onderstaande locatie.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 12 november met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Nederweert. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de parkeerplaats aan het Rochusplein-Beatrixstraat (6031 BD). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio januari 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6031, 6034, 6035, 6091, 6092) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 86% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.