Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Rucphen

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 23 november 2018

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 26 november met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Rucphen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein bij sport en vrijetijdscentrum ‘De Vijfsprong’, Kozijnenhoek 21 (4715 RE). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind februari 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (4711, 4714, 4715, 4721, 4722, 4735) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 81% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.