Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Heerlen Centrum

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 28 november 2018

Let op: van vrijdagmiddag 1 februari tot en met vrijdagavond 15 februari vinden er geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan het onderzoekscentrum. Daarom is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig. Vanaf dinsdag 19 februari vinden er weer onderzoeken plaats in het onderzoekscentrum op onderstaande locatie.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 4 december met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Heerlen Centrum. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het Burgemeester van Grunsvenplein naast de schouwburg, aan de kant van de Apollolaan (6411 AS). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin april 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6411, 6412, 6415, 6416, 6417, 6419) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 70% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.