Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Oss

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 5 december 2018

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 11 december met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Oss. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein bij sportcomplex Rusheuvel, op de Rusheuvelstraat 75 (5346 JH). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin juli 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5341 t/m 5349, 5367, 5351, 5366 t/m 5368) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 80% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.