Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Vessem

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 11 december 2018

Let op: van vrijdagmiddag 28 december tot en met maandagavond 14 januari vinden er geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan het onderzoekscentrum. Daarom is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig. Maandagavond is het onderzoekscentrum terug op locatie. Vanaf dinsdag 15 januari vinden er weer onderzoeken plaats op onderstaande locatie.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 13 december met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Vessem. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

Jan Smuldersstraat, op het Evenemententerrein/Schoolplein/op de Hoek van de Jan Smuldersstraat en Servatiusstaat (5512 AW). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind januari 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5505 JA-JT, 5506 LA, 5507 NV & PA-RR, 5511, 5512, 5513) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 84% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.