Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Hank

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 19 december 2018

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 2 januari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Hank. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het Kerkplein voor de pastorie van de Rooms-Katholieke kerk aan de Kerkstraat 15a (4273 CA). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind januari 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (4268, 4269, 4271, 4273) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 83% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.