Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Venlo verhuist naar de Maaskade

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op donderdag 20 december 2018

Op 9 november is het bevolkingsonderzoek borstkanker in Venlo van start gegaan op een nieuwe standplaats, het Monseigneur Nolensplein in Venlo. Er wordt onverwacht een tijdelijke winkel gevestigd op dit plein. Daarom moeten we ons onderzoekscentrum op het Monseigneur Nolensplein verplaatsen. In overleg met de gemeente hebben we een nieuwe standplaats gevonden:

op de parkeerplaats aan de Maaskade ter hoogte van ‘Petatte Wiel’ (5911 EW). Het onderzoekscentrum staat hier vanaf 2 januari en blijft hier tot begin juni 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5911, 5913-16 (voorheen Meeuwbeemd), 5921-28 (voorheen Blerick), 5912 (voorheen Zuid)) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 78% (Meeuwbeemd), 81% (Blerick) en 79% (Venlo Zuid) van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.