Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Roermond

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 11 januari 2019

Let op: van maandag 6 mei tot en met maandag 20 mei vinden er geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan het onderzoekscentrum. Daarom is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig. Vanaf woensdag 22 mei vinden er weer onderzoeken plaats in het onderzoekscentrum op onderstaande locatie.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 16 januari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Roermond. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de parkeerplaats bij de polikliniek van het ziekenhuis aan de Oranjelaan (6043 CV). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind juni 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 76% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.