Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Hapert

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 23 januari 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 28 januari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Hapert. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein nabij Cultureel Centrum Den Tref aan de Alexanderhof (5527 EH). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio februari 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5527, 5528, 5529) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 85% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.