Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Maastricht

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 8 februari 2019

Van vrijdagmiddag 19 april tot en met maandagavond 6 mei vinden er geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan het onderzoekscentrum. Daarom is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig. Vanaf woensdagmiddag 8 mei vinden er weer onderzoeken plaats in het onderzoekscentrum op onderstaande locatie.

Let op: postcode 6228 wordt voortaan uitgenodigd bij Maasveld, met ingang van dit jaar.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 13 februari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Maastricht. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de Franciscus Romanusweg 90, tussen de Wilhelminabrug en de Servaasbrug (langs de Maas) (6221 AH). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin juli staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6221, 6222, 6223, 6224, 6225, 6226 6227) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 73% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.