Bevolkingsonderzoek borstkanker in Maastricht

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 8 februari 2019

Van vrijdagmiddag 19 april tot en met maandagavond 6 mei vinden er geplande onderhoudswerkzaamheden plaats aan het onderzoekscentrum. Daarom is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig. Vanaf woensdagmiddag 8 mei vinden er weer onderzoeken plaats in het onderzoekscentrum op onderstaande locatie.

Let op: postcode 6228 wordt voortaan uitgenodigd bij Maasveld, met ingang van dit jaar.

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 13 februari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Maastricht. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de Franciscus Romanusweg 90, tussen de Wilhelminabrug en de Servaasbrug (langs de Maas) (6221 AH). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin juli staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6221, 6222, 6223, 6224, 6225, 6226 6227) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 73% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.

Archief

Laatste 3 artikelen
Bevolkingsonderzoek borstkanker in Breda Hoge Vucht

Het onderzoekscentrum staat op het parkeerterrein voor Zorgcentrum Vuchterhage, Antwerpenstraat 93.Lees meerLees meer

Onderzoekscentrum in Roermond tijdelijk afwezig

Wegens geplande onderhoudswerkzaamheden is het onderzoekscentrum tijdelijk afwezig van maandag 6 mei tot en met maandag 20 mei.Lees meerLees meer

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Erp

Het onderzoekscentrum staat op de Paus Joanneslaan 18, op de parkeerstrook/hoek van de Kennedylaan.Lees meerLees meer

Toon alle berichten