Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Breda

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 15 februari 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 19 februari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Breda. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein tegenover winkelcentrum Heksenwiel en bij de Lucaskerk (hoek Dorsvlegel, 4822 AS). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin mei 2019 staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (4815 PB t/m 4815 PK, 4822 t/m 4824) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 75% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.