Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Wijk en Aalburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 12 maart 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 15 maart met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Wijk en Aalburg. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

bij de Perzikstraat 14a, op het parkeerterrein voor sporthal en partycentrum D'Alburcht (4261 KD). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio april staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (4261, 4264 - 4267) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 82% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.