Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Nieuwe locaties onderzoekscentrum bevolkingsonderzoek borstkanker in Drimmelen

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 22 maart 2019

In overleg met de Gemeente Drimmelen zijn drie nieuwe geschikte locaties aangewezen voor het onderzoekscentrum van het bevolkingsonderzoek borstkanker. Het bevolkingsonderzoek vindt plaats in het centrum van Made, Lage Zwaluwe en in Terheijden.

De eerste ronde van het bevolkingsonderzoek start op 28 maart in Made. Het onderzoekscentrum staat op het Raadhuisplein (4921 ZJ). Daarna verhuist het onderzoekscentrum naar Lage Zwaluwe en ten slotte naar Terheijden.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Enkele dagen voor de start van het betreffende onderzoek verschijnt een aankondiging met informatie over de standplaats op onze website.