Tekstgrootte
Zet lettergrootte op groot
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Valkenswaard

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 3 april 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 5 april met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Valkenswaard. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de parkeerplaats bij het zwembad, bij Sportpark Den Dries op de Pastoor Heerkensdreef (5552 BG). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind juli staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5551, 5552, 5553, 5554, 5555, 5556) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 84% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.