Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Gemert

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op dinsdag 9 april 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 11 april met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Gemert. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de Vicaris van der Asdonckstraat, op het terrein bij sportcentrum Fitland (5421 VB). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio juni staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5421, 5422, 5423, 5424, 5425) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 85% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.