Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Heerlen

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op woensdag 10 april 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 12 april met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Heerlen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de Heerlerbaan, op het parkeerterrein aan de Dr. Clemens Meulenmansstraat, tegenover de kerk (6418 PC). Het onderzoekscentrum blijft hier tot begin mei staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (6418, 6422) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 75% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.