Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Vlijmen

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op donderdag 18 april 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 26 april met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Vlijmen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de Burgemeester Zwaansweg 2, op het grasveld tussen de Brandweer en sporthal ‘Die Heygrave’ (5251 CJ). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind juni staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5251-5254) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 83% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.