Tekstgrootte
Zet lettergrootte op groot
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Erp

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 26 april 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 30 april met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Erp. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op de Paus Joanneslaan 18, op de parkeerstrook/hoek van de Kennedylaan (5469 CA). Het onderzoekscentrum blijft hier tot medio/eind mei staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (5469) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 87% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.