Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid Noord-Brabant, Limburg

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Breda Hoge Vucht

Bevolkingsonderzoek borstkanker geplaatst op vrijdag 3 mei 2019

Bevolkingsonderzoek Zuid start op 7 mei met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Breda Hoge Vucht. Het onderzoek wordt uitgevoerd in het mobiele onderzoekscentrum op de volgende locatie:

op het parkeerterrein voor Zorgcentrum Vuchterhage, Antwerpenstraat 93 (4826 HB). Het onderzoekscentrum blijft hier tot eind juli staan. Meer informatie over de locatie vindt u op het Google Maps overzicht.

Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar komen in aanmerking voor het onderzoek. Zij ontvangen op volgorde van postcode (4815 AA- 4815 PA, 4815 QA - 4816 ZZ, 4825 t/m 4827) een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.

In de vorige ronde gaf 69% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

Voor informatie of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt zelf uw afspraak online wijzigen.